Rólunk

miért a flow?


A hagyományos oktatási rendszerben a diákok az unalom és a stressz között ingadoznak. A nyelvtanulás kényszere, az alkatunknak nem megfelelő módszer és tempó, a határidőktől, a megszégyenüléstől és a kudarctól való félelem alacsony hatékonyságú, nyögvenyelős tanulást eredményez. Legtöbben tapasztaltuk már ezt. Ám mennyivel jobban esne egy csésze kávé mellett elbeszélgetni a tanárral és a csoporttársakkal, kötetlenül csalogatva elő a passzív nyelvtudást, vagy épp az előző órán tanult újdonságokat.

Ma már tudományos vizsgálatokkal bizonyított tény, hogy öröm nélkül nincs hatékony tanulás! Tudástárunk eredményes bővítéséhez ugyanis elengedhetetlen olyan körülményeket biztosítani, amelyek között magát a tanulási tevékenységet is élvezni tudjuk. Mi ezt nyújtjuk számodra.

Gondold végig, mi a célod a nyelvtanulással. Érettségi? Nyelvvizsga? Állásinterjú? Esetleg külföldre készülsz dolgozni vagy letelepedni? Mi meghallgatjuk, mi a fontos számodra, és ez alapján kísérünk téged céljaid elérése felé. A neked megfelelő tempóban, személyre szabott tananyagból tanulhatsz. Tanáraink mind szakmailag, mind emberileg felkészültek. Nem csak te készülsz az órákra, hanem ők is.

Nyelviskolánk azért kapta a FLOW nevet, mert csapatunk az örömteli, sikerélményeket adó, „áramlatélményben” történő tanulás mellett kötelezte el magát. Mi testre szabjuk a nyelvoktatást. Minden diákot másképpen, a saját személyiségének, tanulási stílusának legmegfelelőbb módon tanítunk! Erre csoportos képzéseinknél is figyelünk: a diákokat nemcsak nyelvi tudásszint alapján, hanem a módszertanra is ügyelve osztjuk csoportokra.

Nekünk ugyanis szívügyünk az előrejutásod és hogy elégedett légy. Kizárólag olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akiknek a munkájuk egyben a hobbijuk és a szenvedélyük is. Nálunk csupa nagy tapasztalattal rendelkező, lendületes, ugyanakkor türelmes tanárral találkozhatsz. Hiszen közös célunk, hogy elvárásaidnak megfelelően haladj előre a nyelvtanulásban.

Szóval…

  • ha kis csoportban, egyénre szabott módszerekkel szeretnél tanulni,
  • ha a nyelvtanulás során végig kiemelt figyelmet és folyamatos támogatást szeretnél kapni,
  • ha gátlásosnak érzed magad, és szeretnél felszabadultan, magabiztosan, stressz nélkül megszólalni a hétköznapi élethelyzetekben és a nyelvvizsgán egyaránt,
  • ha korábban már voltak kudarcélményeid a nyelvtanulásban, és úgy érzed, hogy egy hagyományos nyelvórán nem tudnád az általad kitűzött célokat elérni,
  • ha fontos számodra, hogy a nyelvórák jó hangulatúak, inspirálóak legyenek és sikerélményektől felfrissülve szeretnél távozni egy-egy óráról,

…akkor a FLOW a Neked való hely!

Mottónk: Flow – ahova tartozni jó, ahol a tanulás élmény.