Beiratkozás menete

Ha úgy döntöttél, hogy nálunk szeretnél tanulni…


Az első lépés, hogy kitöltöd az itt a honlapunkon elérhető írásbeli szintfelmérőt, de ha szóbeli felmérést szeretnél, természetesen arra is nyújtunk lehetőséget.

Utána megkérünk arra, hogy irodánkba befáradva tölts ki két tesztet, melyek azt a célt szolgálják, hogy kiderítsük, hogyan tanulsz a legkönnyebben, milyen típusú tanárral tudsz a legsikeresebben együttműködni, és miként motiválhatunk téged a leghatékonyabban, hogy a nyelvtanulás során ne veszítsd el a lelkesedésedet, lendületedet – és ne add fel menet közben. (Hiszen lehet, hogy imádsz beszélni, és cseppet sem zavar, ha eleinte helytelenül teszed ezt, csak elmondhasd, amit szeretnél.

Ám az is lehet, hogy először inkább alapos elemzésnek vetnéd alá a nyelvhelyességet, mielőtt társalogni mersz. Talán a hallott beszédből, talán az olvasott szövegből tanulsz szívesebben. Talán vicces, pattogós tanár óráin éreznéd otthon magad, talán a komoly, tudományos megközelítés áll közel hozzád. Mi kiderítjük, és a tesztek eredményei alapján állítjuk össze a Te személyes oktatási tervedet, amely a leggyorsabb utat jelenti az általad megcélzott eredményekhez.

Megkérdezünk kitűzött céljaidról, esetleges korábbi nyelvtanulási élményeidről és esetleges kudarcaidról, valamint próbálunk időbeosztásodhoz is alkalmazkodni. Fontosnak tartjuk a rugalmasságot, diákjaink egyéni kívánságait, igényeit lehetőségeink szerint igyekszünk teljesíteni.

A tanfolyam megkezdésekor, az első alkalom után közösen átbeszéljük személyre szabott oktatási tervedet, hogy te is lásd körülbelül mennyi idő alatt és milyen úton érheted el célodat. A képzés ideje alatt többször is lehetőséged van újabb konzultációra, hiszen közös célunk, hogy mindenképp használható idegennyelvtudásra tegyél szert. Ennek érdekében egy háromórás tanulástechnikai tréninget is biztosítunk számodra, amelyen minden beiratkozó hallgatónk INGYENESEN vehet részt!